Ilm läheb iga päevaga kevadisemaks ja lund jääb vähemaks ({{commentsTotal}})

Eesti kohale kandunud soojem õhumass tõstab lähipäevil temperatuuri mitmel pool üle 5 kraadi ja vihmasadu sulatab veel alles jäänud lume.

Eelolev öö tuleb peamiselt pilves taevaga, mitmel pool sajab lund ja lörtsi, kohati ka vihma. Paiguti võib olla udu ja ka jäidet. Puhub lõuna- ja edelatuul 4 kuni 9, öö hakul rannikul puhanguti 12 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb 3 külma- ja 3 soojakraadi vahele, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Ka hommikul on ilm valdavalt pilves, kohati sajab vihma ja lörtsi, Kirde-Eestis ka lund. Paiguti on udu ning Ida-Eestis püsib kohati ka jäiteoht. Õhutemperatuur on hommikutundidel 0 kuni +3 kraadi.

Päev tuleb aga pilves selgimistega ja pärastlõunast alates peaks ilm olema kuiv. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul 3 kuni 9 meetrit sekundis ning sooja on homseks päevaks oodata 4 kuni 9 kraadi.

Ilusat ja kuiva kevadilma saab nautida pühapäeval ja esmaspäeval. Päike paistab ning tuulgi on võrdlemisi rahulik. Öösiti kõigub õhutemperatuur 0 kraadi lähedal, päevamaksimumid tõusevad aga 10 kraadi ringi.

Teisipäeva õhupoolikul aga pilvisus tiheneb ning paar päeva sajab mitmel pool vihma.

Toimetaja: Merili Nael



Mis on vorsti sees? Vorsti tehakse lihast ja vorsti sees, vähemalt pildil oleva salaamivorsti sees, on liha.

Reportaaž lihalaborist: mis on vorsti sees?

Mis teeb kartulikrõpsu krõpsuvaks? Aga mis annab jäätisele sametise maitse? Vastus on toiduaine detailideni lihvitud koostis. Just sellist tehnoloogiat uuritakse ja arendatakse koos ettevõtjatega Eesti maaülikooli neljapäeval avatavas toidumajas.

Valdo Pant

Valdo Pant: ühel päeval atakiga haiglas, järgmisel süstamatkal

Tõenäoliselt ei saa me kunagi lõpuni teada, milline inimene oli Valdo Pant, kuna ajaga on hakatud teda kohati lausa müstifitseerima. Eesti ringhäälingu esimene tõeline telestaar suutis kolleegide sõnul võluda šarmiga nii tavainimesi kui ka tsensoreid, aga tööharjumustelt oli ta vanakurat ise nii enda tervise kui ka teiste vastu.

ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: