Reede tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ({{commentsTotal}})

Praeguse ilmaprognoosi järgi tuleb nüüd välja minnes päikeseprillide asemel hoopis vihmavarju järele haarata.

Eeloleval ööl on selge ja vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub ida-ja kagutuul 5–10 m/s. Õhutemperatuur on 0–11 kraadini, maapinnal võib kohati kuni 2 kraadi külma tulla.

Homme hommikul on vähese või vahelduva pilvisusega ilm. Puhub idakaare tuul 2–7 m/s. Termomeetrinäidud jäävad 8–14 kraadi vahele.

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Enamasti saartel võib kohati hoovihma sadada. Puhub ida- ja kagutuul 3–9 m/s. Sooja on homme veidi rohkem oodata kui täna oli ehk 16–22 kraadi.

Laupäeval sajab mitme pool vihma. Saju intensiivsus on suurem Lääne-Eestis. Sooja tuleb keskmiselt 17 kraadi ringis.

Pühapäeval sajab hoovihma peamiselt Lääne-Eestis, Ida-Eestis möödub päev suurema sajuta. Sooja on oodata 15–23 kraadi.

Esmaspäeval sajab mitmel pool hoovihma ning sooja on keskmiselt 15 kraadi ringis.

Teisipäeval on vahelduva pilvisusega ilm ning kohati võib sadada hoovihma. Õhutemperatuur on 17 kraadi ümber. Kõigil päevadel puhub peamiselt nõrk kagutuul.

Toimetaja: Merit Maarits



Mis on vorsti sees? Vorsti tehakse lihast ja vorsti sees, vähemalt pildil oleva salaamivorsti sees, on liha.

Reportaaž lihalaborist: mis on vorsti sees?

Mis teeb kartulikrõpsu krõpsuvaks? Aga mis annab jäätisele sametise maitse? Vastus on toiduaine detailideni lihvitud koostis. Just sellist tehnoloogiat uuritakse ja arendatakse koos ettevõtjatega Eesti maaülikooli neljapäeval avatavas toidumajas.

Valdo Pant

Valdo Pant: ühel päeval atakiga haiglas, järgmisel süstamatkal

Tõenäoliselt ei saa me kunagi lõpuni teada, milline inimene oli Valdo Pant, kuna ajaga on hakatud teda kohati lausa müstifitseerima. Eesti ringhäälingu esimene tõeline telestaar suutis kolleegide sõnul võluda šarmiga nii tavainimesi kui ka tsensoreid, aga tööharjumustelt oli ta vanakurat ise nii enda tervise kui ka teiste vastu.

ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: