Uuel nädalal läheb ilm taas tuulisemaks ja jahedamaks ({{commentsTotal}})

Esmaspäevast muutub ilm tuulisemaks ja jahedamaks, kuid püsib olulise sajuta.

Esmaspäeva öösel on Eestis vahelduva pilvisusega ja olulise sajuta ilm, kohati tekib udu. Puhub kirdetuul 3 kuni 8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 3 kuni 8, rannikul kuni 12 kraadi, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Hommikul on vähese või vahelduva pilvisusega ning valdavalt kuiv ilm, kohati võib olla udu. Puhub kirdetuul 3 kuni 8 meetrit sekundis ja sooja on 3 kuni 12 kraadi.

Päeval püsib vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub kirde- ja põhjatuul 7 kuni 12, saartel ja rannikul puhanguti 17, õhtupoolikul juba kuni 20 meetrit sekundis. Sooja on 7 kuni 11 kraadi.

Vahelduva pilvisuse ja vihmahoogudega ilm on ka teisipäeval. Ka järgnevad päevad on üsna päiksepaistelised ja püsivad sajuta. Paraku aga on uuel nädalal tugev põhja- ja kirdetuul, mille puhangud ulatuvad rannikul ja saartel kuni 20meetrini sekundis. Pisut rahulikumaks muutub ilm alles reedel.

Tuul toob põhjast jahedamat õhku ja nii on esmaspäeval sooja 7 kuni 10, edaspidi 8 kuni 11 kraadi. Öötundidel jääb õhutemperatuur uuel nädalal 3 ja 9 kraadi vahele.

Toimetaja: Merili Nael



Mis on vorsti sees? Vorsti tehakse lihast ja vorsti sees, vähemalt pildil oleva salaamivorsti sees, on liha.

Reportaaž lihalaborist: mis on vorsti sees?

Mis teeb kartulikrõpsu krõpsuvaks? Aga mis annab jäätisele sametise maitse? Vastus on toiduaine detailideni lihvitud koostis. Just sellist tehnoloogiat uuritakse ja arendatakse koos ettevõtjatega Eesti maaülikooli neljapäeval avatavas toidumajas.

Valdo Pant

Valdo Pant: ühel päeval atakiga haiglas, järgmisel süstamatkal

Tõenäoliselt ei saa me kunagi lõpuni teada, milline inimene oli Valdo Pant, kuna ajaga on hakatud teda kohati lausa müstifitseerima. Eesti ringhäälingu esimene tõeline telestaar suutis kolleegide sõnul võluda šarmiga nii tavainimesi kui ka tsensoreid, aga tööharjumustelt oli ta vanakurat ise nii enda tervise kui ka teiste vastu.

ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: