Neljapäeval jääb püsima rahulik sügisilm ({{commentsTotal}})

Lähipäevadel jääb püsima rahulik sügisilm, sest Skandinaavia ja Soome kohal püsiv kõrgrõhuala hoiab ilma Läänemeremaades peamiselt sajuta ja vaikse.

Saabuval ööl on Eestis vahelduva pilvisusega ja sajuta ilm. Mitmel pool tekib udu. Puhub põhjakaare tuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on -3..+2, rannikul kuni +6 kraadi, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Homme hommikul on pilves selgimistega ning kuiv ilm. Kohati püsib udu. Tuul puhub põhjakaarest 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -1..+4, rannikul kohati kuni +6 kraadi.

Homme päeval jääb püsima pilves selgimistega ja sajuta ilm. Puhub valdavalt ida- ja kirdetuul 2-8 m/s. Sooja on päeval 4..7 kraadi.

Ka järgneval neljal päeval on meil pilves selgimistega ja olulise sajuta ilm. Reedel puhub vaikne põhja- ja kirdetuul, mis asendub laupäeval muutlikuma tuulega ning pöördub pühapäeval kagusse.

Esmaspäeval aga hakkab tuul taas tugevnema. Õhtemperatuur langeb reedel ja laupäeval sisemaal kuni -2, pühapäeval ja esmaspäeval -3 kraadini. Samas rannikualadel on ilm pehmem, seal on sooja kuni 6 kraadi.

Päevane õhutemperatuur tõuseb reedel ja laupäeval 5-7, pühapäeval ja esmaspäeval 4-8 soojakraadi vahele.

Toimetaja: Karin Koppel



Mis on vorsti sees? Vorsti tehakse lihast ja vorsti sees, vähemalt pildil oleva salaamivorsti sees, on liha.

Reportaaž lihalaborist: mis on vorsti sees?

Mis teeb kartulikrõpsu krõpsuvaks? Aga mis annab jäätisele sametise maitse? Vastus on toiduaine detailideni lihvitud koostis. Just sellist tehnoloogiat uuritakse ja arendatakse koos ettevõtjatega Eesti maaülikooli neljapäeval avatavas toidumajas.

Valdo Pant

Valdo Pant: ühel päeval atakiga haiglas, järgmisel süstamatkal

Tõenäoliselt ei saa me kunagi lõpuni teada, milline inimene oli Valdo Pant, kuna ajaga on hakatud teda kohati lausa müstifitseerima. Eesti ringhäälingu esimene tõeline telestaar suutis kolleegide sõnul võluda šarmiga nii tavainimesi kui ka tsensoreid, aga tööharjumustelt oli ta vanakurat ise nii enda tervise kui ka teiste vastu.

ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: