Ööd pakuvad järjest rohkem miinuskraade ({{commentsTotal}})

Õhutemperatuuri keskmine jääb praegu normist 2-3 kraadi madalamale ning sarnaneb pigem novembrile. Ka lähipäevil on õhk Eesti kohal jahe ning öösiti on järjes rohkem miinuskraade.

Esmaspäeval nihutab kõrgrõhuala oma keskme Peipsi äärest lõuna poole, läänepoolne madalrõhkkond liigub Briti saarte lähedalt Islandi suunas.

Sisuliselt püsime kahe võimsa rõhkkonna vahel, kuigi domineerivamaks saab kõrgrõhuala, mille loodeservas on tõenäosus päikest näha Eestis suur, aga mitte igal pool.

Õhumass püsib jahe. Öised ja hommikused miinuskraadid peaksid enne lõunat asenduma plusskraadidega.

Eeloleval ööl on Eestis vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Mitmel pool on udu. Õhutemperatuur jääb -3 ja +3 kraadi vahel, saarte rannikul on sooja kuni 6 kraadi.

Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ja sajuta. Sooja tuleb 3 kuni 7 kraadi.

Allikas: "Aktuaalne kaamera"



Mis on vorsti sees? Vorsti tehakse lihast ja vorsti sees, vähemalt pildil oleva salaamivorsti sees, on liha.

Reportaaž lihalaborist: mis on vorsti sees?

Mis teeb kartulikrõpsu krõpsuvaks? Aga mis annab jäätisele sametise maitse? Vastus on toiduaine detailideni lihvitud koostis. Just sellist tehnoloogiat uuritakse ja arendatakse koos ettevõtjatega Eesti maaülikooli neljapäeval avatavas toidumajas.

Valdo Pant

Valdo Pant: ühel päeval atakiga haiglas, järgmisel süstamatkal

Tõenäoliselt ei saa me kunagi lõpuni teada, milline inimene oli Valdo Pant, kuna ajaga on hakatud teda kohati lausa müstifitseerima. Eesti ringhäälingu esimene tõeline telestaar suutis kolleegide sõnul võluda šarmiga nii tavainimesi kui ka tsensoreid, aga tööharjumustelt oli ta vanakurat ise nii enda tervise kui ka teiste vastu.

ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: