Neljapäeval sajab mitmel pool lund ja lörtsi, saartel ka vihma ({{commentsTotal}})

Eelolevatel päevadel läheb ilm külmemaks ning mitmel pool sajab lund ja lörtsi, saartel ka vihma.

Eeloleval ööl on Eestis muutliku pilvisusega ilm, kohati sajab lund ja lörtsi, läänerannikul ka vihma. Paiguti võib olla udu ja teed muutuvad libedaks. Puhub läänekaare tuul 2 kuni 8, rannikul loodetuul 5 kuni 10, puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur langeb 0 kuni -5 kraadini, saarte rannikul on kohati sooja kuni 2 kraadi, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Hommik on muutliku pilvisusega, kohati sajab lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Paiguti võib olla udu ja teed on libedad. Puhub läänekaare tuul 2 kuni 8, rannikul loodetuul 4 kuni 9, puhanguti 13 meetrit sekundis. Õhutemperatuur püsib 0 kuni -5 kraadi vahel, saarte rannikul on sooja kuni 2 kraadi.

Päev on pilves selgimistega, mitmel pool sajab lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Libeduse oht püsib. Puhub läänekaare tuul 2 kuni 8, läänerannikul puhanguti kuni 12 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -3 kraadist sisemaal +3 kraadini läänerannikul.

Reedel sajab aeg-ajalt lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Öösel on tuul nõrk, päeval muutub põhjakaarde pöörduv tuul tuntavamaks. Öösel on külma 4 kuni 10 kraadi, läänerannikul on õhutemperatuur 0 kraadi ümber, päeval on mandril nõrgad miinuskraadid, läänes tõuseb kergelt plussi.

Laupäeval sajab aeg-ajalt nõrka lund ja lörtsi. Öösel on külma 1 kuni 7 kraadi, päeval keskmiselt 3 kraadi. Pühapäeval jääb sadu veel vähemaks. Saju tõenäosus on suurim rannikualadel. Öö tuleb eelnevatest mõni kraad külmem ja õhutemperatuuri miinumid langevad kohati alla -10 kraadi, päeval on külma keskmiselt 4 kraadi.

Uue nädala alguses saabub praeguste prognooside järgi taas soojemat ja niiskemat õhku.

Toimetaja: Merili Nael



Mis on vorsti sees? Vorsti tehakse lihast ja vorsti sees, vähemalt pildil oleva salaamivorsti sees, on liha.

Reportaaž lihalaborist: mis on vorsti sees?

Mis teeb kartulikrõpsu krõpsuvaks? Aga mis annab jäätisele sametise maitse? Vastus on toiduaine detailideni lihvitud koostis. Just sellist tehnoloogiat uuritakse ja arendatakse koos ettevõtjatega Eesti maaülikooli neljapäeval avatavas toidumajas.

Valdo Pant

Valdo Pant: ühel päeval atakiga haiglas, järgmisel süstamatkal

Tõenäoliselt ei saa me kunagi lõpuni teada, milline inimene oli Valdo Pant, kuna ajaga on hakatud teda kohati lausa müstifitseerima. Eesti ringhäälingu esimene tõeline telestaar suutis kolleegide sõnul võluda šarmiga nii tavainimesi kui ka tsensoreid, aga tööharjumustelt oli ta vanakurat ise nii enda tervise kui ka teiste vastu.

ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: