Tartus on valminud seade, mis aitab kiirelt ja lihtsalt hinnata toore liha ja kala värskust ({{commentsTotal}})

Eesti Maaülikooli teadlaste ja AS Ldiamon koostöös on valminud uus seade, mis aitab kiirelt ja lihtsalt hinnata toore liha ja kala värskust.

Arendajate sõnul võib seade tulevikus luua ka tavatarbijale võimaluse kodustes tingimustes poest või turult ostetud toore liha ja kala värskuse hindamiseks. Jane Saluorg jätkab



ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: